Returns - Replacements

Θέλοντας να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα αντικατάστασης των προϊόντων αλλά και επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

 • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier.
 • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική για την επιστροφή του πακέτου σας.
 • Τέλος, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται όταν αυτά δεν πληρούν κάποιες προδιαγραφές όπως:

 • Ελαττωματικό προϊόν από εργοστασιακό λάθος / Απουσιάζει κάποιο μέρος του προϊόντος.
 • Έλαβε λάθος προϊόν.
 • Δεν αντιστοιχεί στο μέγεθος ή / και χρώμα που ζητήθηκε.
 • Έχει υποστεί φθορά κατά την μεταφορά του.

Μόνο εάν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή χωρίς χρέωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο καταναλωτής με έξοδα 5 ευρώ τα οποία τα πληρώνει αντικαταβολή με την παραλαβή του καινούργιου προιόντος

Επίσης ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί το δέμα κατά την παραλαβή του από την courier εάν η παραλαβή έχει καθυστέρηση πάνω από 7 εργάσιμες ημέρες χωρίς να υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω mail στο info@smilefashion.gr για οποιαδήποτε ανωμαλία σχετική με τυχόν ελαττώματα ή την ποσότητα των προϊόντων, εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση για επιστροφή διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την εταιρία από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη, με αποτέλεσμα να λογίζεται ότι αποδέχεσθε τα προϊόντα ως έχουν κατά την παράδοσή τους και να μην μπορεί να γίνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή τους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις επιστροφές


Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν να πληρεί τις εξής προϋποθέσεις:

 • Το προϊόν να είναι σε καλή κατάσταση (να μην έχει σπάσει και να μην είναι γδαρμένο, φθαρμένο, πλυμένο, σιδερωμένο).
 • Να μην υπάρχει φθορά που έχει προκληθεί από χρήση.
 • Να διαθέτει την αρχική συσκευασία και τις ετικέτες.
 • Μέσα στο δέμα πρέπει να περιέχεται η απόδειξη αγοράς.
 • Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται στην διεύθυνση: Νέας Εφέσσου 9-11, 16121, Καισαριανή


Διαδικασία Επιστροφής- Αλλαγής Προϊόντων


Η SmileFashion σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 5€ για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την Γενική Ταχυδρομική. Το ποσό αυτό θα το πληρώσετε μόλις παραλάβετε, την νέα σας παραγγελία. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβαρύνση για την αλλάγη σας πέραν των 5€. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Βήμα 1ο
Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210 7297922 ή μέσω e-mail: info@smilefashion.gr δηλώνοντας το αίτημά σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να έχετε σημειωμένο τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Βήμα 2ο
Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, αυτό που θα χρειαστούμε από εσάς είναι να μας αναφέρετε:
       - τον κωδικό του προϊόντος που θα επιστρέψετε
       - τον κωδικό, το νούμερο καθώς και το χρώμα του προϊόντος που επιθυμείτε.


Βήμα 3ο
Έπειτα προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή.
       - Βάζετε εντός του πακέτου την απόδειξη λιανικής πώλησης.
       - Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

Βήμα 4ο
Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή. Εάν δε γνωρίζετε το αντίστοιχο τηλεφωνό πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η SmileFashion δεν εγγυάται την ασφάλεια & ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της Γενικής Ταχυδρομικής και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών.


Επιστροφή Χρημάτων


Στην περίπτωση που θέλετε να γίνει επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού η SmileFashion έλεγξε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.